Esdeveniments / Eventos / Events

ORGANITZA ELS TEUS ESDEVENIMENTS

 

Els teus esdeveniments, tant particulars com empresarials, a SALA JAPAN REUS.
Sala Japan a més d’una sala de concerts és un espai de 250 m2 orientats a l’oci, distribuïts en diverses zones  i diferents plantes amb personalitat pròpia. Disposem de zona de chillout, jocs, 2 barres,  cockteleria , guardarropia, accés a internet a tota la sala, 2 canons de projecció per a presentacions, servei de càtering, primer pis amb saló per recepcions i terrassa exterior per esdeveniments durant el dia.

Si vols organitzar les teves festes, reunions, aniversaris, presentacions de producte, etc. No dubtis a contactar amb nosaltres, et proposarem la solució que millor s’adapti a les necessitats del teu esdeveniment.

Pots trucar-nos al 877.055.195

o enviar un correu electrònic a events@salajapanreus.com

Tus eventos, tanto particulares como empresariales, en SALA JAPAN

Sala Japan además de una sala de conciertos es un espacio de 250 m2 orientados al ocio, distribuidos en varias zonas y diferentes plantas con personalidad propia. Disponemos de zona de chillout, juegos, 2 barras, cockteleria, guardarropia, acceso a internet en toda la sala, 2 cañones de proyección para presentaciones, servicio de catering, primer piso con salón para recepciones y terraza exterior para eventos durante el día.

Si quieres organizar tus fiestas, reuniones, cumpleaños, presentaciones de producto, etc. No dudes en contactar con nosotros, te propondremos la solución que mejor se adapte a las necesidades del evento.

Puedes llamarnos al 877 055 195

o enviar un correo electrónico a events@salajapanreus.com