FESTA PHILATELIA RECORDS

15
/ Jun
Viernes
2018

FESTA PHILATELIA RECORDS

Location
Sala Japan (Passeig Mata,18) Reus
Venue
FESTA PHILATELIA RECORDS
Time
10:00 pm
Price
8 / 10€

Després d’un període sabàtic al que alguns membres van aprofitar per a passar més temps a projectes paral•lels, THE TRANSISTOR ARKESTRA tornen a l’activitat. Es van tancar a l’estudi de gravació durant un any i mig i han facturat un artefacte sonor que es percep com una búsqueda de noves sonoritats, això si, sense perdre de vista la seva identitat.
Aquest procés els ha portat a penetrar a terrenys musicals on les fronteres estilístiques es desdibuixen i acaben en Strobilos Symphonietta (Philatelia Records, 2017), una obra molt diferent al que ens tenien acostumats. Difícilment classificables, han creat quelcom així com un sci-fi-delic folk amb pinzellades orquestrals d’exòtica, fent l’ullet a la ethnic music més fosca, àcid pop i electrònica retrofuturista.
Continuen carregats amb els seus antics sintetitzadors analògics, juguines sòniques variades i més interessats que mai en la composició, mirant al futur però sense oblidar d’on venen.
Strobilos Symphonietta beu de tot el que envolta als membres de la banda, els qui s’han dedicat de tots els detalls de la producció, gravació i mescla del disc i han comptat amb l’ajuda d’Yves Roussel per a la masterització.
Amb aquest segon àlbum, el grup es consolida al seu status d’avant-rockers, apropant-se a la història de la música com investigadors sonors, ja que els resultats que han trobat per a crear cançons sempre han estat des del seu propi prisma. Tant és així que al disc no falten moments per a poder ballar, ni tampoc per a evadir-se d’un somni profund. Imagineu a Les Baxter amb Neil Young o Syd Barrett passejant pel desert de Persia amb un grup Hare Krshna i us podreu fer una idea del que pot arribar a sonar a Strobilos Symphinietta.

THE KRAV MAGA es van formar a Reus l’estiu de 2012. Fruit de la seva passió per tocar i les ganes de fer alguna cosa diferent del que havien fet fins al moment en bandes anteriors. La seva música es podria definir com pop-rock amb aromes psicodèlics, tot i que no els hi agrada que els encasellin en estils. Després de guanyar diversos concursos de la zona i publicar un parell de maquetes, publicaven l’any 2016 ‘Arché’, disc de debut gravat i produït pel prestigiós Paco Loco al seu estudi del Puerto de Santa María (Càdis).

Abans, entre i després dels concerts, els tres socis actuals de Philatelia Records – Paul (The Transistor Arkestra), Carles (Islandia Nunca Quema) i Miquel (soulblonding!) – exerciran de punxadiscs, oferint un excitant i ballable recorregut a través d’alguns dels seus discs preferits.

Horaris:

22.00h Portes
22.00h Philatelix DJs
23.30h THE KRAV MAGA
00:15h Philatelix DJs
00.30h THE TRANSISTOR ARKESTRA
01.30h Philatelix DJs

 

DIVENDRES 15 JUNY
Obertura de portes: 22.00h  Inici: 22.00h
Preu: 8€ Anticipada (+despeses) 10€ Guixeta
Punts de venda:
Tarragona: Shiva Music, Discos Arsis y Dr.Válvula
Reus: Spook Records, Discos Qui’k y H-Records
ONLINE: www.salajapan.cat