Festival Accents de Reus presenta “THE LLAMPS”

23
/ Nov
Viernes
2018

Festival Accents de Reus presenta “THE LLAMPS”

Location
Sala Japan (Passeig Mata,18) Reus
Venue
Festival Accents de Reus presenta
Time
10:30 pm
Price
7 / 9€

De vegades el rock’n’roll utilitza camins que van a territoris desconeguts mitjançant l’ús de moltes i diferents influències. THE LLAMPS són de la classe de bandes difícils d’etiquetar amb simplicitat. Els trobem a algun lloc proper al pop més àcid, la psicodèlia i la melancolia. Una banda de la Catalunya Nord – amb base a Perpinyà – que recorda a The Velvet Underground, l’univers de Syd Barrett i els sons ‘sixties’. Compten amb membres que són o han estat a bandes tant respectades com The Limiñanas, Jack of Heart, Harlan T Bobo o Weird Omen i, a més, han rebut el reconeixement i han col·laborat amb Pascal Comelade.

Tenen un EP de debut que ha rebut excel·lents crítiques, tant de la premsa especialitzada francesa com de la catalana, i a l’hora d’escriure les seves lletres es decanten per combinar català, francès i anglès.

El proper mes de novembre ens visiten per a presentar les seves cançons en un directe que fa molt de temps que esperem amb moltíssimes ganes.

DIVENDRES 23 NOVEMBRE
Obertura de portes: 22.30h  Inici: 23.00h
Preu: 7€ Anticipada (+gastos) 9€ Guixeta
Punts de venda:
Tarragona: Shiva Music, Discos Arsis, Dr.Válvula i Vap Store
Reus: Spook Records, Discos Qui’k y H-Records
ONLINE:  www.entradium.com  i  www.salajapan.cat
La sala romandrà oberta fins les 5:00h.

A 100 m de la estació de RENFE.
Primer tren direcció Barcelona a las 5:37h 

🚌 BUSOS NOCTURNS PLAÇA DELS CARROS (TGN)-PLAÇA IMPERIAL (Tarragona)-PLAÇA DE LES OQUES (REUS) CADA HORA DURANT TOT L’ANY