FUMETAL + IRREVERENTES + INSOMNIA

08
/ Dic
2018

FUMETAL + IRREVERENTES + INSOMNIA

Location
Sala Japan (Passeig Mata,18) Reus
Venue
FUMETAL + IRREVERENTES + INSOMNIA
Time
09:30 pm
Price
6 / 8€

¡FUMETALS!
Al cap us portem notícies sobre el seu FI DE GIRA … I no us podeu ni imaginar la que us espera 😂😂😂.

El proper DISSABTE 8 DE DESEMBRE descarregaràn un concert molt especial a la Sala Japan de Reus, amb unes quantes col·laboracions d’amics que han aportat, aporten o aportaran moltíssim en el panorama musical de Tarragona, i és que no és per a menys …
Després de 5 anys donant la brasa amb el seu primer disc, toca parar, recompondre forces i començar, sense pressa però sense pausa, a treballar de cara a un futur segon treball que no sabem quan arribarà … Però sí d’on sortirà: el més profund del seu ésser. No saben fer les coses d’una altra manera.

Així que des de ja us advertim que serà l’última oportunitat de veure’ls en directe en una llarga temporada … Jo de vosaltres no m’ho perdria.

Per a l’ocasió han cregut oportú que els acompanyin 2 BANDAZAS que tenen molt a dir en un futur proper:

Els genials IRREVENTES, que presentaran el seu primer treball (disponible ja mateix en plataformes digitals) aportaran la seva Punk Rock desenfadat i combatiu.

I obrint la nit una banda que us sorprendrà, INSOMNIA vénen disposats a consolidar-se com una de les bandes de referència a la zona, i si no ho creieu … Temps al temps.

Durant aquestes setmanes us anirem desvetllant sorpreses, sortejos i diverses mogudes més que estem preparant … Estigueu atents!

 

DISSABTE 08 DESEMBRE
Obertura de portes: 21.30h Inici: 22.00h
Preu: 6€ Anticipada (+despeses) 8€ Guixeta
Punts de venda:
Tarragona: Shiva Music, Discos Arsis, Dr.Válvula i Vap Store.
Reus: Spook Records, Discos Qui’k i H-Records
ONLINE: www.salajapan.cat