LARRY SMITH & UNFINISHED BUSINESS

22
/ Sep
2018

LARRY SMITH & UNFINISHED BUSINESS

Location
Sala Japan (Passeig Mata,18) Reus
Venue
LARRY SMITH & UNFINISHED BUSINESS
Time
10:30 pm
Price
8€

Meitat Britànic i meitat Nord-Americà, LARRY SMITH va aconseguir la majoria d’edat en els anys 60, quan el Rock va impulsar la música i la cultura popular a una consciència que segueix sent una gran influència dues generacions més tard. Chuck Berry va dir: “Solia dir-Boogie-Woogie, solia dir-Blues, solia dir-Rhythm and Blues … Ara es diu Rock”. VIisquent a Londres al 1967, va escoltar a Jimmy Hendrix a la ràdio pirata i es va inspirar per aprendre a tocar la guitarra. Això va obrir la porta a les influències de The Yardbirds, John Mayall, Alexis Korner, The Rolling Stones, Cream, Love, Spirit, Frank Zappa, Captain Beefheart, Robert Johnson, Lightnin ‘Hopkins, Bo Diddley i molts altres.
LARRY SMITH és una personalitat escènica impressionant i autèntica. Amb una carrera a tots dos costats de l’Atlàntic i més de 3.500 concerts, LARRY SMITH ha demostrat que entén com fer bona música a l’escenari. Els seus shows són fascinants perquè sap exactament com desfer una actuació en el moment. Combina sense esforç la potent execució de la guitarra amb un expressiu estil vocal per donar forma al seu so característic … una barreja de Rory Gallagher, Jimi Hendrix i Stevie Ray amb un pessic de Richie Blackmore. Ell està fermament arrelat en una era clàssica, però consistentment aporta un nou avantatge a les actuacions i equilibra el seu joc amb una excel·lència tècnica que prové només d’una vida dedicada a la música i l’entreteniment.
LARRY SMITH ha realitzat gires amb More, MSG, Eddie i Hotrods, Wishbone Ash, Wham, The Three Degrees, Culture Club i The Drifters USA (Bass), Chelsea (Bass) i The Stray Cats (Engineer). Ha treballat amb membres d’AC / DC, Manfred Mann, Deep Purple, Va donar, Rainbow, The Blues Band, Thin Lizzy, Home, Trapeze, Wings, The Stranglers, The Who, Marcus Malone, Cozy Powell, i també moltes sessions.

DISSABTE 22 SETEMBRE
Obertura de portes: 22.30h  Inici: 23.00h
Preu: 8€ Anticipada (+despeses) 8€ Guixeta
CONSUMICIÓ MÍNIMA INCLOSA

Punts de venda:
Tarragona: Shiva Music, Discos Arsis y Dr.Válvula
Reus: Spook Records, Discos Qui’k y H-Records
ONLINE: www.salajapan.cat