RADAR PALMFEST presenta ESTÚPIDA ERIKAH + COR BLANC

31
/ Mar
2018

RADAR PALMFEST presenta ESTÚPIDA ERIKAH + COR BLANC

Location
Sala Japan (Passeig Mata,18) Reus
Venue
RADAR PALMFEST presenta ESTÚPIDA ERIKAH + COR BLANC
Time
10:00 pm
Price
8 / 10€

Estúpida Erikah va irrompre en el panorama musical amb el pop-folk de “Decorant interiors, decorant exteriors” l’any 2010 que incloïa el seu èxit “Els Àngels Ploren Així”. Després va arribar l’EP “L’hivern al cos” (2011) i el disc “Fora les cendres” (2013), amb un so més elèctric i rocker. Estúpida Erikah es llença al format acústic amb el seu últim àlbum “300 mil·lisegons per a crear un record” (2016).
Amb la veu i composicions de Lluís Bòria al capdavant, la banda ha recorregut les principals sales i festivals del país confirmant-se com una de les formacions més solvents de l’escena catalana.
“La roda d’acords del blues i l’influx de Bob Dylan amaren les composicions del disc nou, en què les cordes fugen del rol decoratiu i reforcen un cançoner més aviat melancòlic, que no necessàriament trist, perquè hi ha cançons musicalment “més animades” com Cau la nit i d’altres en què preval una sobrietat gens afectada, com Les ones del desig, en què col·labora el teclista de Mishima, Marc Lloret.“ – Xavier Cervantes, Diari ARA
La Mireia i en Sergi formen el duet barceloní Cor Blanc. Un duet que juga amb el folk, el lo-fi i l’electrònica en un joc de melodies a vegades nostàlgiques, a vegades alegres però sempre molt personals. Amb una guitarra elèctrica, un sintetitzador i una caixa de ritmes, Cor Blanc aconsegueixen arribar a l’espectador fins a remoure’l. Sentiment i talent a parts iguals en una proposta molt cuidada musical i estèticament que s’està fent un lloc en el panorama indie del nostre país a base de personalitat i geni.
La magnètica “Alice” va ser el seu primer single i va arribar per quedar-se. Synth-pop càndid i somiador que recorda a l’instant a Au Revoir Simone i al qual aviat seguiran noves cançons en un disc que veurà la llum el proper 2 de febrer i que portarà per títol “You”. És només el començament d’un camí que s’intueix immaculat.
“Solo mediante una guitarra, un sintetizador y una caja de ritmos Cor Blanc han ido puliendo, a base de varios EPs caseros (uno de ellos publicado por Element Perspective, un sello japonés), una propuesta íntima e infecciosa al mismo tiempo, que empezó en el folk pero ha ido derivando hacia derroteros de pop electrónico con alma dreampop.” – Indiespot

 

Sábado 31 de Març
Apertura de puertas: 22:00H Inicio:22:30H
Precio: 8 € Anticipada (+gastos) 10 € Taquilla
Puntos de venta:
Tarragona: Shiva Music, Discos Arsis y Dr.Válvula
Reus: Spook Records, Discos Qui’k y H-Records
ONLINE: http://www.salajapan.cat