TYCO BRAE + LOS FLAMINGOS

28
/ Abr
2018

TYCO BRAE + LOS FLAMINGOS

Location
Sala Japan (Passeig Mata,18) Reus
Venue
TYCO BRAE + LOS FLAMINGOS
Time
10:00 pm
Price
5 / 8€

 

TYCO BRAE el proper 28 d’Abril ens presentarà el seu nou LP “HIELO”  acompanyats de LOS FLAMINGOS presentant nou disc “VIAJE INFINITO”.

TYCO BRAE  van amb el manament de ser Rockeros però ballables, d’unir Loops amb guitarres afilades, d’ajuntar electrònica sense complexos amb riffs poderosos, addictius. La coctelera TYCO BRAE tampoc òbvia la lletra: perquè narra, perquè compte, perquè trasllada estats d’ànim. Aquest combinat amb cors èpics, lletres intenses, sintetitzadors enganxosos i atmosferes envoltants- es palpa a ‘HIELO’, el primer àlbum d’estudi d’aquesta banda salouenc de llarg recorregut que, reconvertida en trio, dóna el seu primer pas discogràfic de força.

La imagen puede contener: 4 personasLOS FLAMINGOS és una banda navarresa, formada a mitjans de l’any 2015 per tres integrants de la localitat de Tudela. Units per una gran afició a la música, comencen el seu camí versionant temes Indie-Pop nacional per locals de la zona, arribant a ser, a finals d’any, teloners de la banda LA. LOS FLAMINGOS intenten crear música plena de color, energia i que us faci ballar. 

 

DISSABTE 28 ABRIL
Obertura de portes: 22.00h  Inici: 22.30h
Preu: 5€ Anticipada (+despeses) 8€ Guixeta
Punts de venda:
Tarragona: Shiva Music, Discos Arsis y Dr.Válvula
Reus: Spook Records, Discos Qui’k y H-Records
ONLINE: www.salajapan.cat